На Харківщині СБУ взяла в полон 11 ворожих снайперів

Служба безпеки України у результаті військової операції взяла в полон 11 російських снайперів із так званої “ДНР”. Зазначається, що всі затримані були бійцями “115 полку” псевдореспубліки.

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко. За його словами, спецслужба має перемоги і в інших регіонах країни.

“У Харківській області під час спецоперації СБУ було взято в полон 11 російських снайперів. Затримані входили до складу так званого “115 полку ДНР”, який обстрілював українські позиції”.

Також він додав, що на Хмельниччині було знешкоджено ворожу ДРГ з трьох осіб, яка повинна була влаштувати диверсії в області. Крім того, учасники цієї групи надсилали відео ракетних ударів військовим РФ, чим допомагали корегувати вогонь.

На Житомирщині СБУ затримала посадовця одного з оборонних об’єктів, який передавав противнику секретні розвіддані щодо літаків ЗСУ.

На Сумщині спецслужба викрила голову та депутатів однієї з міськрад, які під час окупації регіону надавали матеріально-технічне забезпечення російським військам.

На Київщині затримали двох колаборантів, які допомагали окупантам у Бучанському районі та брали участь у мародерстві та викраденнях українців.

Загалом станом на 6 травня СБУ знешкодила 140 ДРГ противника і викрила 4 тисячі колаборантів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.