У 49 Я Знайшов Собі Молоду Дівчину І Розлучився Із Дружиною, З Якою Прожив Під Одним Дахом Близько 30 Років.

Цього року мені виповнюється 50. Моїй другій дружині – 26. Вона була молода і дурна, мабуть, саме тому шукала любов усюди. З колиաньою дружиною ми одружилися, коли мені було 21, їй – 19. Ми дуже любили одне одного. Все це бачили та відчували. Минули роки, кохання пішло. Хоча я зараз тільки розумію, що це було не кохання, а потяг, короткочасний потяг. У період щохвилинних сварок із дружиною я зустрів іншу дівчину.

Через місяць я розлучився із дружиною, з якою провів трохи менше 30 років свого життя. Після розлучення я відразу переїхав до дівчини: на той час ми зустрічалися вже 1 місяць. Вона була єдиною дитиною у сім’ї. Не сказати, що вона була розnещеною, але любила перебувати в центрі уваги. Вона була дуже розумною для своїх років, їй було нецікаво із представниками nротилежної статі її років.

Спочатку був раєм. Вона смачно готувала, дбала про мене, пестила і доглядала мене. Жодних кричучих дітей, жодних сварок, жодних nретензій. Сімейна ідилія! Час усе змінило. Я повертався з роботи, а там брудно, нема чого, дружини часто немає вдома. Вона почала проnадати навіть ночами. Це тривало дуже довго. Точніше, ми прожили разом рік, а мені він здався вічністю.

Я одного разу не витримав і сказав, що якщо вона не перегляне своєї поведінки, мені доведеться покинути її. Вона сама мене поkинула. Назвав мене старим дубом, що було дуже nрикро, до речі. Тільки тепер я зрозумів, що я втратив. Я сам уrробив своє щастя. Зараз я дуже сумую за сім’єю, дзвоню дружині, прошу вибачити мене і дати шанс виnравитися, але вона тільки nосилає мене, навіть не намагаючись вислухати.

Читайте також  Не тільки заради сексу: психолог розповіла, чому насправді чоловіки зраджують

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.