Коли рятувальники знайшли дівчинку, вона була мертва. Під її тілом вони побачили те, що змусило всіх завмерти

Коли рятувальники знайшли дівчинку, вона була мертва. Під її тілом вони побачили те, що змусило всіх завмерти.

Жахливий землетрус сталося 24 серпня 2016 року в італійському місті Пескара-дель-Тронто, в 150 кілометрах від Риму. Рятувальники і пожежники працювали день і ніч, намагаючись врятувати людей, заживо похованих в руїнах. Так вони відшукали чотирирічну дитину Джорджію Ренальдо (Giorgia Renaldo), яка дивним чином залишилася жива.
Діставши дівчинку з-під землі, рятувальники зрозуміли, як їй вдалося вижити. Її захистила своїм тілом сестра. Коли будинок почав обвалюватися, дев’ятирічна Джулія (Giulia) міцно обняла сестричку і накрила собою. Уламки стін впали на дівчинку, зламавши її тіло і убивши на місці. Але маленька Джорджія, хоч і страшно злякалася, але залишилася жива.

Вчинок Джулії вразив всіх. Маленьку дівчинку ховали як героїню. Люди несли до гробу квіти, солодощі та листи.

Ось такий лист написав для хороброї дівчинки один з пожежників, який допомагав діставати тіло з уламків:

“Привіт мила!

Я допомагав діставати тебе з-під уламків. Прости, що ми прийшли так пізно – ти вже не дихала. Але я хочу, щоб ти знала, що ми зробили все, що могли, щоб врятувати тебе.

Тепер, коли я повернуся додому в Л’Акуїла, я буду знати, що за нами з небес спостерігає ангел. Вночі ти будеш для нас сяючою зіркою на небі. Прощай, Джулія, хоч ми ніколи і не зустрічалися, я люблю тебе.

Андреа »

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.