Режим Путіна приречений: якими будуть наслідки протестів в Росії

Режим Путіна в Росії приречений на падіння, а після масових антикорупційний мітингів – цей режим увійшов в “зону турбулентності”.

Таку думку висловив відомий російський політичний оглядач Слава Рабінович для Rusmonitor.

За його словами, точка неповернення для режиму Путіна була пройдена навіть не під час протестів в Росії чи анексії Криму, а ще в 2011 році, коли почалися “рокіровки” між Медведєвим та Путіним.

“Саме з того моменту можна вже впевнено говорити про те, що в країні зруйновані всі державні інститути. Тому дуже складно передбачити щось детально, крім того, що цей режим приречений. І мешканці Кремля відчувають це не гірше за нас з вами”, – наголосив Рабінович.

За його словами, цілком можливо, що під час протестів поліція почне стріляти в активістів, адже не можна розраховувати на добровільний відхід Путіна.

Вони (мешканці Кремля, – “24”) борються за свою свободу і навіть життя: якщо вони відчують, що їх затиснули в кут, вони не вагаючись накажуть відкрити вогонь. Тому я не думаю, що можна всерйоз розраховувати на добровільний відхід Путіна, навіть з якимись наданими гарантіями”, – додав він.

Нагадаємо, 26 березня, по всій Росії відбуваються мітинги проти корупції з гаслом #ДимонОтветит. У Москві силовики почали затримувати учасників акції протесту. Те ж саме спіткало і протестувальників з інших куточків Росії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.