Камери зняли момент загибелі мера Кривого Рогу: “Позадкував до виходу, впав”

Камери зняли момент загибелі мера Кривого Рогу: “Позадкував до виходу, впав”

Розслідування загибелі міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова триває, з’явилися подробиці – джерело.

Так, поліція вилучила записи з відеокамер на території домоволодіння Павлова (у селі Вільне під Кривим Рогом).

Слідчі вже встигли подивитися кадри, на яких видно момент загибелі мера. Судячи з кадрів, які в розпорядженні правоохоронців, Павлов наклав на себе руки.

Про це ж говорить і той факт, що поруч з його тілом знайшли рушницю.

За словами одного з поліцейських, на відео видно, як мер ходив по будинку з рушницею і кілька разів прицілювався.  “Далі Павлов вставляє один патрон. Багато курить. З кимось листується по телефону. Потім вистрілив. Позадкував до виходу, впав”, – цитує правоохоронця “Страна”.

Експертиза показала, що на курці залишилися відбитки пальців Павлова. За словами сусіда, він почув звук пострілу о 6.37 ранку.

Зазначимо, трагічні події сталися 15 серпня. Тіло 48-річного Павлова виявила його помічниця. Вона зателефонувала раднику Павлова Андрію Гальченку і викликала поліцію.

Відомо, що Павлов був у відпустці, хоча в цей день провів виїзне засідання міськради за власним бажанням. Його дружина з дорослим сином в ці дні відпочивали на морі в Україні. З’явилася інформація, що в родині були конфлікти. За словами його радника, Павлов теж відпочивав на морі, але повернувся раніше всіх в четвер, 12 серпня.

Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням було виявлено на веранді власного будинку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України, слідство триває. Нагадаємо, що тіло мера Кривого Рогу знайшли у власному будинку, кадри з місця події: що відомо на даний момент

Читайте також  У Маріуполі пройшла колона військової техніки РФ в напрямку Запорізької області (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.