“Був під градусом”: 34-річний чоловік розбив Ferrari вартістю понад 7 млн. грн.

Незвичайна аварія сталася в суботу, 17 квітня вранці в польському місті Лодзь. Поліцейські, викликані на місце події, виявили розбитий автомобіль Ferrari вартістю понад мільйон злотих(більше 7 млн. грн.). 34-річний чоловік, який був за кермом, перебував у нетверезому стані.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на польські ЗМІ.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Алея Міцкевича в центрі Лодзі. Втративши контроль над транспортним засобом, водій виїхав прямо на трамвайні колії, розгромивши Ferrari.

В крові водія виявили 0,4 проміле алкоголю, що перевищує допустиму норму у Польщі. Чоловікові також дали здати зразок крові, щоб перевірити, чи не перебував він також під впливом інших психотропних речовин.

“Швидкість руху водій автомобіля не підлаштовував під умови руху. Він не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу, що відокремлює дорогу, зелений пояс і врізався у стовп трамвайної лінії. Він був під дією алкоголю, що становило 0,4 проміле. Також брали кров, щоб перевірити, чи немає в його організмі інших психотропних речовин” розповів співробітник служби дорожнього руху в Лодзі.

Водієві розбитого Ferrari “пощастило”
Можна сказати, що нетверезому водієві дуже пощастило в нещасті. Крім нього, в аварії ніхто інший не посраждав, і він розбив тільки свій транспортний засіб. Після прибуття рятувальників на місце аварії, водій був доставлений до лікарні через погане самопочуття.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.