Дві прикарпатські школи перевели на дистанційне навчання через холод у класах

16 квітня, відбулась екстрена нарада з керівниками закладів освіти, за участі заступника голови Володимира Степаненка та начальника відділу освіти Лариси Чалчинської, стосовно ситуації, що склалась в школах Брошнів-Осадської ТГ.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці громади, інформує Фіртка.

Станом на 15 квітня у класах середня температура становила 17-18 ℃, що було документально підтверджено та висвітлено відеофактами на офіційній сторінці Брошнів-Осадської селищної ради у Facebook.

Відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти температура повітря у класних кімнатах повинна бути не менше 17 ℃, що в такому випадку керівниками закладів освіти дотримано.

“Ми розуміємо, що при такій температурі дітям у школах не є тепло, тому і було скликано відповідну нараду, в ході якої кожен директор висловив свою позицію. За підсумками наради прийняті наступні спільні рішення: в понеділок, 19.04.2021 р. у Раківському ліцеї та Креховицькій гімназії навчання проводитиметься дистанційно, у всіх інших школах (Брошнів-Осадський ліцей та Кадобнянська гімназія) буде поновлене теплопостачання. Також, в понеділок буде проведено виїзні комісії в Ракові та Креховичах, де буде вирішено питання щодо продовження чи перенесення навчального процесу”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.