У Франківську УГКЦ на Різдвяні свята здає в оренду живі голубі ялинки

Вже третій рік поспіль Бюро УГКЦ з питань екології надає можливість взяти в оренду на час Різдвяних свят саджанець голубої ялини, а опісля його повернути.

Про це пише Фіртка з посиланням на Департамент інформації УГКЦ.

“Прекрасною альтернативою зрубаному дереву може стати жива ялина в горщику, котра допоможе створити незабутню святкову атмосферу, та привити дітям почуття особистої відповідальності за Боже створіння, адже жива лісова красуня потребує ретельного догляду”, – йдеться у повідомленні.

Випозичити ялини цього року можна буде 26-27 грудня в офісі Бюро УГКЦ з питань екології з 10:00 до 16:00 год. за адресою: вул. Софрона Мудрого (колишня Гарбарська) 22, м. Івано-Франківськ. Детальнішу інформацію можна отримати за тел: 0979831680.

“Долучаючись до цієї ініціативи, ми не тільки засвідчуємо живу віру в Бога Творця та екологічну свідомість, але й зберігаємо наші ліси та сприяємо примноженню хвойних насаджень, оскільки весною ялини будуть висаджені у відкритий ґрунт, в рамках Всеукраїнської безтермінової акції «Посади дерево миру»”, – наголошують в УГКЦ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.