В Італії автомобіль збив українку Марію, яка їхала на велосипеді: вона у дуже важкому стані, потрібна молитва

В місті Казаджове, що знаходиться на півнчіний-схід від міста Неаполь автомобіль врізався в українку, яка їхала на велосипеді. Жінку госпіталізували в лікарню, в неї виявлено черепно-мозкову травму та мозковий крововилив. За словами лікарів, стан жінки дуже критичний. Всіх небайдужих просять помолитися за її життя.

Про це повідомляє отець Ігор Данильчук.

Зі слів священика аварія трапилася 30 березня. Жінку доставили в доставили в лікарню міста Казерти. Згодом жінку положили в реанімацію. Потерпілою виявилася 71-річна Марія Похудай з міста Збараж Тернопільської області.

Командир місцевої поліції підтвердив о. Ігорю Данильчаку, що наша українська жінка була збита машиною. Водій надав усю потрібну допомогу. Тест на алкоголь був негативний. Усі деталі аварії є записані в протоколах.

Також, священник зазначив, що цю справу передав у руки Генерального консульства м.Неаполя, яке надало україномовного адвоката та усю необхідну підтримку для приїзду рідних.

Вчора, в четвер 1 квітня до о. Ігоря Данильчака зателефонував о.Ігор Стус – український священник з м.Помпеї, який опікується також українцями в м.Nocera Inferiore. Завдяки посередництву італійського капелана лікарні о.Ігор мав змогу бути біля ліжка хворої Марії. Він помолився над нею і просить нас усіх згадати у своїх молитвах МАРІЮ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.