«Бездарна купа лайна» і «людська гниль»: Дмитро Нагієв про російську владу

Днями на соцсторінці російського актора, гумориста і брутального мачо Дмитра Нагієва з’явилося цікаве звернення, в якому він облаяв російську владу.Все почалося з портрету Нагієва у образі прапорщика Задова з одного з гумористичних серіалів. Його намалювали вуличні художники в квітні 2016 року на набережній Санкт-Петербурга.

screenshot_11

Проте чиновникам це не сподобалося і вони замалювали малюнок жовтою фарбою, що викликало обурення у актора. Він написав звернення до росіян та чиновників, не приховуючи свого роздратування:

У країні, де у них знаходять 9 мільярдів просто в будинку, просто знаходять, де ліжка в лікарнях стоять в коридорах, де викликають попів, щоб посвятити черговий вкрадений мільярд при будівництві «Зеніт-Арени», де дороги в нікуди, а літак для перевозу собачок, ця людська гниль бореться з вуличними художниками. Всі інші проблеми вони вирішили, більше цій бездарній купі лайна зайнятися нічим.

Screenshot_9

Також актор додав фото того, як виглядала стіна до перефарбування та після:

Мені все одно, буду там намальований я або хтось інший. Важливо, щоб на цій сірості, було хоч щось намальовано. Вибачте за емоції.

screenshot_10

Наразі проти чиновників виступила команда художників, чиї роботи було зафарбовано фарбою і готують протести у відповідь.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.