“Росіяни, прокиньтеся!”: лікар Комаровський закликав батьків солдатів-окупантів виходити протестувати

Виходити на вулиці і протестувати проти війни закликав росіян лікар Євген Комаровський. У своєму телеграм-каналі він пояснив, що лише в такий спосіб батьки зможуть врятувати життя своїм дітям, яких путніський режим послав помирати в Україну і відбирати життя в невинних громадян.

“Я у Харкові. Діти, онуки, друзі у Харкові. З ранку безуспішно намагаюся вийти в ефір – відео інтернет не тягне.

Тут, в Україні, всі розуміють. Не вірять, не хочуть вірити. Не хочуть, не можуть при здоровому глузді це прийняти. Але вже 7 години минуло, як почалося, і прийняли.

Я зараз пишу не для наших. Я пишу жителям Росії.

Вас десятки мільйонів. Десятки мільйонів тих, хто читає мої книги, дивиться мої програми, кому я реально допоміг за ті 40 років, що лікую дітей, навчаю батьків, відповідаю на тисячі запитань.

Зараз тисячі хлопчаків, яких ви виростили здоровенькими, дивляться на мою країну в приціл, натискають на кнопку «пуск», помирають і вмиратимуть.

Ви всі, хто зараз, як і ми в жаху біля екранів, ви можете хоча б спробувати це зупинити! Згадайте, як ви читали дітям пророче «Тараканище» – та й яка ж мати погодиться віддати свою дорогу дитину!

Не віддавайте своїх дітей, не забирайте моїх. Виходьте на вулиці, зараз вирішується майбутнє не лише моєї країни, а й вашої.

Вони, ці діти, зараз тут, прийшли віддавати свої життя та забирати наші.

…прокинувся сьогодні о 5-й ранку від канонади.

Війна! Братська любов. Денацифікація. Це синоніми тепер.

Дякуємо всім, хто написав, зателефонував – Узбекистан, Казахстан, Ізраїль, Нідерланди, США, Великобританія, Киргизія, Канада, Польща, Італія, близько 300 листів з Росії і саме це дає надію, що ви зможете прокинутися.

Читайте також  Сильна стаття психолога про те, як складаються долі дітей, чиї батьки вирішили, що будуть жити тільки «заради них»

Будь ласка, прокидайтесь!”, – закликав Комаровський.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: