“Били кулаками по спині та постійно обливали холодною водою”: появилися нові подробиці смерті 3-річної Ганни

“Били кулаками по спині та постійно обливали холодною водою”: появилися нові подробиці смерті 3-річної Ганни.

Смерть 3-річної дівчинки у польському місті Клодзко шокувало всю країну. Так, згідно нових подробиць дівчинка померла внаслідок удару ногою, а не від холодної води, як раніше про це розказували її батьки.

Про це повідомяє авторитетне польське видання tvp.info, передає “Це моя Україна“.

Під час слідства Люцина К. та її співмешканець Лукаш Б. з Клодзко визнали, що побили 3-річну Ганну.

“Причиною побиття дитини було те, що дівчина змочилася в ліжку,” – йдеться у повідомленні районної прокуратури Свідниці.

Згідно з висновками сторони обвинувачення, співмешканець жінки вдарив дитину ногою об живіт, коли вона лежала на землі.

Районна прокуратура у Свідніці за розпорядженням Генерального прокурора Збігнева Зіобро звинуватила матір 3-річного віку та її співмешканця у вбивстві з особливою жорстокістю та в результаті мотивації, що заслуговує на особливе засудження.

Розтин показує, що дівчина отримала дуже важкі травми черевної порожнини. Спочатку мати повідомляла, що дитина знепритомніла, коли обливала її холодною водою. Дівчина повинна була три-п’ять хвилин перебувати під холодною водою. Вона почала блювати, слабшати і проявляти ознаки непритомності. Тоді викликали швидку. Незважаючи на реанімацію, 3-річну дитину врятувати не вдалося.

Результати розтину виключили цю версію подій.

Згідно з висновками прокуратури, Ганну часто побивали мати та її співмешканець. Підозрювані часто били дитину кулаками по спині та руках. Вони також часто обливали їх крижаною водою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.