Третю добу розшукують 17-річного хлопця! Люди допоможіть знайти. Зробіть репост не оминайте чуже горе (ОНОВЛЕНО)

17-річний Іван Мисливий близько 20:00 18 березня пішов з дому і не повернувся.

(ОНОВЛЕНО)

На Житомирщині виявили мертвим 17-річного хлопця, якого напередодні розшукували.

Тіло підлітка знайшли у м. Радомишль.

Хлопця знайшли мертвим в очереті у водоймі на околиці Радомишля.

Ознак насильницької смерті на його тілі не виявили.

Причину смерті хлопця з’ясовують.

У Радомишлі Житомирської області третю добу шукають 17-річного Івана Мисливого, який не повернувся додому після зустрічі з друзями.

Про це повідомляє поліція Житомирської області

Зазначається, що 17-річний Іван Мисливий близько 20:00 18 березня пішов з дому і не повернувся.

Поліцейські з‘ясували, що востаннє Івана бачили його друзі після опівночі неподалік місця проживання, однак додому він так і не дійшов.

«Поліцейські, рятувальники, місцеві жителі прочісують територію у радіусі до 10 км від місця, куди хлопця підвіз знайомий, аби він швидше дістався додому. Оглядають прибережну смугу річки Мики та очеретяні зарості, хати-пустки та чагарники, відкачали воду з двох копанок», – заявили у поліції.

Як уточнює Житомир.info, 18 березня хлопець відпочивав з друзями в центрі міста, потім знайомий підвіз і висадив його поблизу дому по вул. Плетенецькій о 1 год ночі. Але вдома він так і не з’явився.

«Вік 17 років. Зріст 180 см, худорлявої статури, був одягнений у чорну куртку пуховик з логотипом Nike (як на фото нижче), чорні спортивні штани Adidas, темно-сині кросівки Adidas та світло-синій кашкет Kappa», – такий опис хлопця оприлюднили у поліції.

Анна Тарасюк
19 березня о 18:17
УВАГА!!! РОЗШУК!!!
Відділенням поліці #3 (м. Радомишль) розшукується неповнолітній Мисливий Іван Михайлович. Вік 17 років. Зріст 180 см, худорлявої статури, був одягнений у чорну куртку пуховик з логотипом Nike (як на фото нижче), чорні спортивні штани Adidas, темно сині кросівки Adidas та світло синій кашкет Kappa. Останній раз його ьачили о 01 год. ночі 19.03.2021 по вул. Плетенецькій м. Радомишль. Усім хто бачив хлопця після зазначеного часу чи можливо знає його місце знаходження повідомляти по тел. 102 або тел. 0995295994
0976032242

Читайте також  Двоє дітей віком 8 і 12 років перебувають у важкому стані після ДТП, їм потрібна допомога

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.