COVID-19 невиліковний: лікарі шокували визнанням

Вчені почали сумніватися в ефективності вакцини від COVID-19, припускаючи, що коронавірус може залишатися в організмі людини назавжди.

Про факти, які підтверджують те, що SARS-Cov-2 не зникає з організму після одужання, говориться в сюжеті ТСН.

Так, своїм досвідом ділиться лікар-пульмонолог «Коронавірусние відділення» Світлана Гук. Перший раз вона перехворіла коронавірусів в червні. Тест на антитіла дав хороший результат, але вже через чотири місяці температура підскочила знову. Світлана вдруге захворіла COVID-19.
При цьому офіційно підтверджених випадків повторного зараження в світі зараз всього чотири. В одному з випадків повторне зараження відбулося вже генетично зміненим вірусом.
Вчені говорять, коронавірус вражає не тільки легені, страждає також мозок. Пацієнти скаржаться на депресії, панічні атаки, безсоння, зниження розумових здібностей і суїцидальні настрої.

Нагадаємо, з початку осені в Києві четверо пацієнтів вистрибнули з вікон лікарень. Лікарі кажуть, що третина людей, які хворіли COVID-19, отримали нервові і психічні розлади аж до втрати працездатності.
Програміст Анатолій Величко розповів, що через два місяці після пережитого коронавируса, не зміг зовсім працювати. У нього почалася панічна атака, коли він сів за комп’ютер.
Вчені говорять, що ускладнення коронавируса ніби старять людину на 10 років. Вірус може залишатися в тілі назавжди, як гепатит С або ВІЛ, руйнуючи поступово організм.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.