Жінка втратила дар мови, коли лікарі сказали, що у неї будуть близнюки – в кожній із двох маток по дитині

31-річна жінка втратила дар мови, коли лікарі сказали їй, що в кожній з двох маток у неї буде по дитині.

Мама трьох дітей народилася з двома матками і двома шийками матки. Імовірність народження близнюків у двох різних утробах становить 1 з 50 мільйонів випадків, пише газета ЯСНО.

У квітні цього року вона народила хлопчика і дівчинку, які важили по 2,8 кілограма. У жінки на той час була вже трирічна донька.

Ешлі Кало живе у США. Її 33-річний чоловік Майк працює зубним техніком. Він довго не міг повірити у те, що сталося. Сама мати є домогосподаркою і ніде не працює.

«Під час УЗД я розповіла лаборантці про те, що у мене подвійна матка, просто щоб попередити її, якщо вона побачить порожню матку. Потім вона сказала, що у мене будуть близнюки, і що в кожній утробі вона бачить по дитині, – зізналася жінка. – Ми з чоловіком були в шоці, він не вірив своїм очам. Ніколи не думала, що зі мною може таке трапитись!».

Ешлі додала: її лікар повідомив, що за 30 років його медичної практики випадок з нею у нього є просто унікальним.

Про те, що в неї дві матки жінка дізналася ще у 18 років після проходження УЗД через ниркову інфекцію.

Зі її словами, у мами її батька було таке ж захворювання, якщо це можна так назвати.

«Я хвилювався, що це може вплинути на шанси завести дітей, але, на щастя, у мене не було жодних проблем. Спочатку народилася дочка Кессіді, а потім ми вирішили, що хочемо мати двох дітей, тому знову почали спроби. І тепер у нас троє. Це був прекрасний сюрприз, ми дуже щасливі, розповідає Ейшлі. – Спочатку я не була впевненою, чи були діти близнюками, бо зазвичай у близнюків одна матка. Але це означає, що в них більше місця і, сподіваюся, у моїх сина та доньки умови були більш зручними!»

Читайте також  У Кіровоградській області двоє дітей потонули, провалившись під лід

Також жінка запевняє, що знайомі задають їй багато питань про її незвичну фізіологію тіла.

«Вони думають, що у мене подвійні місячні, – усміхається вона. – Але в мене все абсолютно нормально. У випадку з близнятами це був випадок, коли два окремих сперматозоїди прикріплялися до двох окремих яйцеклітин, по одному в кожній матці. Приємно думати про це, це дійсно вражаюче».

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.