Американець за ніч забув дружину, доньку і більшу частину життя: чому це сталося

Американець за ніч забув дружину, доньку і більшу частину життя: чому це сталося

Чоловік прокинувся поруч з дружиною, але не міг пригадати її.
36-річний Деніел Портер із американського штату Техас за ніч забув більшу частину життя. Американець прокинувся поруч зі своєю дружиною, але зрозумів, що поняття не має, де він перебуває і хто поряд з ним, повідомляє ТСН.

Про це пише Metro.

Інцидент трапився у липні 2020 року, коли Деніел раптово забув, що з ним відбувалося роками. Він не міг згадати, ані дружину Рут, ані 10-річну доньку. Хоча зараз він працює над відновленням своїх спогадів, у Деніела все ще їх немає в період від 2000 до 2020 років, включаючи день його весілля і народження доньки Ліббі.

Крім того, він не тільки втратив спогади про своїх близьких і великі моменти життя, такі як зустріч з Рут в 2006 році, але і втратив всю пам’ять про свою освіту і був змушений припинити роботу фахівцем зі слуху.

Чоловік був переконаний, що йому 16 років і він має збиратися до школи. Рут же була змушена переконати його, що вона насправді була його дружиною і що він не був викрадений.

“Він прокинувся одного ранку і просто поняття не мав, хто я і де він. Він був дуже розгублений. На щастя, ми були на фермі його батьків і вони могли підтвердити, що я його дружина, і він вірив їм, але поняття не мав, що у нього є дочка, і він боявся наших собак”, – пригадує дружина Рут.

Після цього пара звернулася до медиків, які встановили, що Даніель переніс перехідну глобальну амнезію, яка є раптовим, тимчасовим перериванням короткочасної пам’яті. Подружжя запевнили, що пам’ять відновиться протягом 24 годин, хоча цього не сталося.

Читайте також  Жіночі історії: про стюардесу, яка перехитрила смерть і вижила в трощах Олімпіка, Титаніка і Британніка

“Він не пам’ятає, як зустрічався зі мною, одружився, купив наш перший будинок, народилася наша донька… Він сховав подарунки на день народження Ліббі за тиждень до того, як у нього була амнезія, тому, коли настало свято ми не змогли їх знайти, тому що він не міг згадати, куди їх поклав”, – розповідає дружина.

Також Рут каже, що після інциденту змінилися його уподобання в їжі, він став більш доброзичливим і товариським, але зберіг почуття гумору.

Американка пригадує, що за кілька місяців до того, як стався фатальний день, у Деніела почалися напади, спричинені стресом, через зміни в житті. Спочатку він втратив роботу, потім пошкодив спину також пара була змушені продати будинок і велику частину майна.

Вони також переїхали до Міссурі на роботу, але їм не заплатили, тому родина опинилася в скрутному становищі без друзів і сім’ї поруч. Вважається, що весь цей кумулятивний стрес викликав втрату пам’яті Деніела.

Наразі чоловік збирається пройти терапію для відновлення спогадів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.