Померла лікарка, яка хворіла на COVID-19 (фото)

Світлана Маланчук була завідуючою пологового відділення перинатального центру Чернівецької області
Напередодні, ще одна лікарка відійшла у вічність через хвроробу Covid-19. Про це повідомила у на сторінці у Фейсбук лікарка Олена Боштан-Албота.

Світлана Маланчук працювала лікарем акушер-гінекологом вищої категорії, завідувачем пологового відділення перинатального центру Чернівецької області.

В сводках міністра охорони здоров’я за сьогоднішню добу буде знов кількість захворівших, кількість померлих. Сухі цифри. І невимовний тугий тягучій біль, що охоплює серце і не дає дихнути. За кожною страшною цифрою. Ще один лікар пішов у потойбічний світ, ще одне серце, яке співчувало горю, допомагало в проблемах перестало битись… Ще один лікар-професіонал положив своє життя на алтар боротьби з короновірусом. Схиліть голову, зупиніться, помоліться. СВІТЛАНА АНДРІІВНА МАЛАНЧУК – ЛІКАР АКУШЕР-ГІНЕКОЛОГ ВИЩОЇ КАТЕГОРІЇ, ЗАВІДУВАЧ ПОЛОГОВИМ ВІДДІЛЕННЯМ ПЕРИНАТАЛЬНОГО ЦЕНТРУ Чернівецької області. Моя найкраща подруга, майже сестра, стала ЯНГОЛОМ! Я не можу повірити, я не можу осягнути це ні головою ні серцем. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ тобі, моя дорогесенька Світунічка, ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ, – йдеться у повідомленні лікарки.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=841486926607423&id=100022383710279

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.