Реанімація забита: місце звільняється тільки тоді, коли хтось помирає (відео)

У Чернівецькій області реанімація обласної лікарні забиті коронавирусными пацієнтами. Не всім з них вдається одужати. Місце на ліжку в цьому відділенні не пустує. Як повідомляє лікар-анестезіолог Андрій Аносов, який працює більше 20 років в лікарні, в останній раз ліжко пустувало всього 30 хвилин. Про це медик розповів на відео, опублікованому каналом “Суспільне”.

“Кожне чергування мої пацієнти можуть не дожити до ранку. На цьому тижні була ситуація, коли пацієнт помер, тіло ще було у відділенні, а ліжко вже перестелили, і на нього була госпіталізована інша пацієнтка”, – повідомив медик.
Лікар Андрій Аносов не брав відпустку вже 10 місяців. Його лікарня була першою госпітальною базою для прийому пацієнтів з коронавірусом в Чернівецькій області.

За словами анестезіолога, в реанімацію потрапляють тяжкі хворі, які вже не можуть самостійно дихати. Лікар запевняє, зараз вік хворих набагато менше тих людей, які лікувалися в лікарні навесні.
Також лікар розповів, що деякі досвідчені лікарі втекли з лікарні, через те, що навантаження колосальне, але на зміну їм прийшли молоді співробітники.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.