Для калушанок безкоштовно проведуть тренінг

У четвер, 19 листопада, психологині для калушанок проведуть тренінг “Психологічні кордони”.

Для калушанок безкоштовно відбуваються тренінги, майстер-класи, онлайн-семінари. Такі заходи є двічі на місяць або частіше. Це можливість розкритись, пізнати себе, поділитись особистим та отримати фахову допомогу в теплому дружньому колі. 

Про що тренінг?

Кордони – це межа, де закінчується Я, і починається “не Я”.
Модель наших психологічних кордонів, дозволяє нам встановлювати відстань між нами і світом. Це наш “потаємний куточок”, свій власний простір який оберігає наші почуття, емоції, переживання, цінності і де ми набираємося сил.
Часто ми недостатньо усвідомлюємо власні кордони: не можемо відстояти свої думки і почуття і легко захоплюємося чужими, або навпаки- нам не вистачає гнучкості, щоб змінювати свої кордони залежно ситуації.
Тренінг присвячений кордонам – це можливість відчути свої кордони, спробувати свідомо їх змінювати і вибирати що підходить саме Вам.
Відвідавши тренінг Ви дізнаєтеся:
-що таке особисті кордони, які бувають їх види;
– як формуються наші кордон, та їх значення в нашому житті.
Навчитеся:
– відчувати власні кордон і поважати кордони інших;
– як заявляти про власні кордони у стосунках з іншими.
Напрямки які будуть використані в роботі: гештальт – терапія, арт- терапія.
Методи роботи: вправи з гештальт-терапії, арт- техніки, психологічні ігри, міні- лекції.
Ведуча тренінгу- Капущак Наталя, практикуючий психолог, використовує в своїй роботі напрямки гештальт- терапії і арт- терапії, сертифікований арт- терапевт, психолог- волонтер БФ”Крила підтримки”

Організатори: Аліна Бігун та Жіночий Фонд “Крила підтримки”

Час: з 14.00 до 17.00 години.

Адреса: вул. Степана Бандери, 18

Група, де можна дізнаватись про схожі заходи: https://www.facebook.com/groups/1010104466173952

Долучайтесь!

Жіночий фонд БО “БФ “Крила Підтримки”, основною метою якого є організація та надання комплексної допомоги потерпілим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, жінкам, які опинилися у складних життєвих обставинах, багатодітним і малозабезпеченим, матерям-одиначкам, особам з інвалідністю, потерпілим від торгівлі людьми, жінкам сільської місцевості і т. ін. Фонд є неприбутковою організацією, який об’єдную фахівчинь, психологинь, юристок, підприємців, меценатів та просто добрих людей з метою надання адресних соціальних послух (психологічних, юридичних, економічних). Фонд може надавати адресну допомогу за рахунок залучених та донорських коштів, спонсорської підтримки, співпраці з державними і недержавними установами та меценатами. З метою взаємопідтримки жінок Фонд організовує різноманітного плану заходи, тренінги, акції, майстер-класи і тому подібне.

Читайте також  У боях на Донеччині загинув 38-річний прикарпатець Андрій Герула

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: