Водій жорстоко побив до крові жінку з дитиною на руках, бо та штовхнула машину дитячим самокатом (ВІДЕО)

Сьогодні, 2 листопада, в Києві на Позняках водій побив жінку з дитиною на руках. Перед цим, цей же водій ледь її не збив. Конфлікт стався на грунті того, що жінка штовхнула самокатом машину.

Деталі інциденту і відео опублікували в фейсбук-спільноті “Типовий Київ” у Facebook, передає “Це моя Україна“.

Як повідомляється, у дворі по вулиці Драгоманова мати з двома дітьми ледь не збив Hyundai. У відповідь вона штовхнула машину дитячим самокатом. Неадекватний водій вийшов і почав бити жінку з дитиною на руках.

“На відео видно кров на обличчі дівчини та чути крик переляканої дитини. До речі, водія не затримали”, – зазначається у коментарі до відео.

З відео також видно, що водій явно не української національності і говорить з арабським акцентом.

Користувачі соцмереж у коментарі до відео різко висловилися:

“Бити жінку- негідно чоловіка. Як би не було і що б не було. Навіть якщо твою улюблену машину вдарили самокатом, що швидше за все було просто від безвиході, бо на руках дитина, тут самокат, там чомусь небезпека, хоча вона у себе у дворі. Але те, що треба стежити за своїми поривами і не треба лупити самокатом по машині, так це теж так. Все тому, що закони не працюють. Тому що про людей інші люди думати не збираються.”

“В тому то і справа, шо жлоби які паркуються на тротуарах і не пропускають пішоходів на подвір’ях, можуть вийти з автомобіля й наваляти не дивлячись на те, що ти жінка з дитиною. Тому якщо ти жінка з дитиною, треба добре подумати перед тим як щось робити по відношенню до жлоба.”

Читайте також  Неподалік вокзалу четверо молодиків побили та пограбували чоловіка (ФОТО)

“Не раз бачила, як літають на великій швидкості машини, а це на секундочку двір, де між будинками дитячі майданчики, дитина може вибігти в будь-який момент.
А якщо переходити по самій вулиці Драгоманова по пішохідному, то не всі зупиняються, деякі нахабно проїжджають перед коляскою, вже дуже поспішають. Що сказати, є екземпляри.”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.