В Одеській області поховали вбиту дівчинку (фото)

На похороні зібралися сотні мешканців селища Іванівка, які залучалися до пошуків зниклої дитини.

У селищі міського типу Іванівка Одеської області в п’ятницю, 21 червня, батьки, родичі і місцеві жителі прийшли попрощатися з убитою Дариною Лук’яненко, повідомляє видання Українська служба інформації.

На похороні зібралися сотні жителів селища Іванівка, які займалися пошуками дівчинки весь час з моменту її зникнення.

Траурна церемонія розтяглася на кілька кварталів.

“Здається, що прийшло все містечко. Дарину ховають у закритій білій труні. У цей день в Іванівці оголосили траур”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тіло дитини знайшли тільки під час третього обшуку домоволодіння, у якому жив підозрюваний. Цього разу працівники поліції спочатку побачили біля паркану дитячі сандалі, а вже потім знайшли тіло дитини у вигрібній ямі. Де перебувала дівчинка під час двох попередніх обшуків, поки невідомо.

Під час допиту сам Тарасов зізнався, що спочатку душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув її, але нібито нічого з нею не зробив. Згодом він кинув її тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.

За словами місцевих жителів, 22-річний Тарасов був непримітним, практично не виходив з дому, ніде не працював і не навчався, а більшу частину часу проводив за комп’ютером.

Як повідомлялося, основним мотивом вбивства слідство вважає сексуальну цікавість.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.