Долар впав на коліна: банки та обмінки різко змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 29 липня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,098 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 44,6324 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Курс валют в банках на 29 липня 2024 року!
Середній курс понад 42 гривні за готівковий долар поки залишається недосяжним для американської валюти. Під кінець липня гривня знову почала зміцнюватися і досить упевнено: стійкий низхідний тренд на безготівковому і готівковому ринках тривав увесь минулий тиждень.

Курс валют в обмінках на 29 липня 2024 року!
Варто зазначити, що минулого тижня на безготівковому ринку співпали три фактори: зростання пропозиції валюти, зниження попиту на неї і додатковий продаж валюти з боку Нацбанку, аби остаточно не дати курсу зростати далі, а навпаки, піти вниз.

Також, важливим моментом стало досягнення після тривалих перемовин домовленості між урядом України і зарубіжними кредиторами щодо реструктуризації боргу.

А як будуть розвивати події на валютному ринку насправді, читайте в наших щоденних новинах на порталі «Стіна».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.