У Франківську патологоанатома засікли на мерзенному вчинку, гірше не придумаєш

У Франківську начальника обласного бюро судово-медичної експертизи спіймали на хабарі. Про це розповіли в прес-службі СБУ Івано-Франківської області.

Оперативники встановили, що чоловік вимагав 4 тисячі доларів у підлеглого за допомогу в підвищенні посади. Для отримання грошей він також задіяв іншого співробітника, як посередника.

Оперативники СБУ затримали порушника згідно зі статтею 208 ККУ в момент отримання частини хабара. Крім того в місцях проживання фігурантів справи був проведений обшук, в ході якого правоохоронці вилучили всю суму хабара.

Затриманим повідомили про підозру згідно ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Примітно, що в 2018 році на керівника обласного бюро судово-медичної експертизи вже було відкрито кримінальну справу за скоєння аналогічних злочинів.

Досудовим розслідуванням займаються співробітники відділу з розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.