Прикарпатців кличуть безкоштовно заспокоїтися у місцевих психологів

Викладачі-психологи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника надають безкоштовні консультації та поради прикарпатцям в умовах карантину.

 

Організували таку індивідуальну інформаційну підтримку для населення краю Навчально-науковий центр «Психологія здоров’я та психологічна реабілітація» кафедри загальної та клінічної психології філософського факультету.

До волонтерського соціального проєкту долучилися:

Вероніка Шкраб’юк, кандидатка психологічних наук;
Мирослава Гасюк, кандидатка психологічних наук, професорка;
Мирослава Кулеша-Любінець, кандидатка психологічних наук, доцентка;
Лариса Міщиха, докторка психологічних наук, професорка;
Наталя Матейко, кандидатка психологічних наук, доцентка;
Оксана Федик, кандидатка психологічних наук, доцентка.
«Зараз в умовах карантину для всіх непрості часи – загроза здоров’ю, вимушена ізоляція та зменшення соціальних контактів. Це все так чи інакше впливає на наш настрій, погіршує емоційні стани. Людям тривожно і страшно, а це, в свою чергу, впливає на стосунки з рідними та близькими. З іншого боку, цей час – це можливість змінити своє життя, виправити прогалини у своїх знаннях про виховання дітей, про стосунки з партнером, з батьками. У час самоізоляції ми можемо змінити себе, стати більш ефективними, самостійними тощо. Ми як професійні психологи в умовах сьогодення вирішили допомогти мешканцям нашого краю і створили онлайн консультаційні пункти», – розповіла Мирослава Гасюк.

У разі потреби мешканці краю можуть звернутися за консультаціями чи порадами до фахівців у форматі «запитання-відповідь» в онлайн режимі чи письмовому вигляді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.