З лікарняного ліжка – Порошенко шокував. Страшна звістка – який цинізм

Після того, як коронавірусна паніка охопила Україну, з усіх щілин, немов кліщі, повилазили колишні чиновники епохи Петра Порошенка.

Вони обіцяли врятувати Україну від вірусної загрози, як колись обіцяли врятувати від президента РФ Володимира Путіна. Вони розповідають, як за свої власні гроші допомагають лікарням закуповувати обладнання. При цьому вони ж проходять по кримінальних справах про розтрату мільярдів, але готові за пару тисяч купити медичну техніку. Справжні «Робін Гуди» сучасності! Які тільки спекулюють та замість того аби допомогти владі, критикують її.

Так наприклад, телеграм-канал “Легітимний” пише наступне:
Петро Олексійович спробує максимально «вижати» з кейсу хвороби коронавірусу. Зараз його відправили в лікарню Києва. Вже пішли чутки про підключення до ШВЛ.

Уже зараз відомо, що в штабі Порошенка моделюють і розробляють різні варіанти стратегії під цей кейс.

Кейс критики вони вже почали. Як тільки опублікували інформацію, що Порошенко відправили в лікарню, так відразу Марина Порошенко запустила новину із заголовком, «ЛІКАРІ на межі виснаження, ВЛАДА ВТРАТИЛА КОНТРОЛЬ НАД ЕПІДЕМІЄЮ», акцентувавши в цій статті увагу на тому, що фонд Порошенко купив в лікарні багато ЗІЗ і ШВЛ.

Наступним етапом політтехнологи і піарники ЄС-БПП визначили кейс перемоги Порошенка над коронавірусом, завершальний кейс, буде допомога лікарням Києва і вибірково тим, хто захворів коронавірусом (для піару відбиратимуть людей) і т.д.

Варто зауважити, що Марина Порошенко критикує не Кличка (союзника), і міську владу Києва в якій вся влада була у депутатів ЄС-БПП і ударівців (тобто у Порошенка), а спеціально центральну владу, яка нібито гроші з «ковідного фонду» відправила на школи, садочки і дороги.

Тому Коронавірусний кейс наші політики вирішили використовувати в передвиборчій гонці і просто хайпувати на ньому.

Читайте також  "Буде гірше, ніж навесні 2021 року": лікар зробив тривожний прогноз щодо коронавірусу у жовтні

А тепер вже підключилась і важка артилерія, сам сивочолий Гетьман підключився до критики. Сьогодні вранці він опублікував величезний пост, очевидно із лікарняного ліжка.

Ось про що пише Порошенко:

Із Фонду боротьби із коронавірусом не закуплено жодного апарату ШВЛ. Це — висновок Рахункової палати.

І це у той час, коли кількість інфікованих б’є рекорди щодня: 3771 хворих — це тільки за цю добу. 230 233 хворих за увесь час пандемії, більше 15 000 з яких — медики.

На початку пандемії, коли хворих було кілька людей на усю країну, «зелена» влада зірвала стоп-кран економіки, а тепер, коли кількість інфікованих зростає із шаленою швидкістю — не робить нічого.

Маємо кризу в енергетиці, падіння промисловості, падіння ВВП і кризу надходжень із митниці та податкової. Додайте до цього кризу у культурі, бо саме звідти вилучили значні кошти, коли формували Фонд боротьби із коронавірусом. А також — кризу освітньої сфери, звідки теж забрали гроші. Вилучили кошти також і з місцевих бюджетів, хоча левова частина фінансового навантаження лягає саме на них.

І сьогодні, як свідчать дані Рахункової палати, усі ці гроші чомусь витрачаються зовсім не для купівлі медичного обладнання, тестів та засобів захисту для лікарів.

Можемо зробити невтішний висновок: команда Зеленського перетворила Фонд боротьби із Covid-19 на зручний корупційний інструмент із відмивання грошей.

Українці ж незадоволені такою заявою, та зазначають що президенту Зеленському за 5 років правління Порошенка і Супрун – дісталась медицина в плачевному стані. І зараз хай хоч і не всього вистачає, але вже багато зроблено і закуплено. Також користувачі соціальних мереж запитують. А що зробив сам пан Гетьман України? Де його “благодійні” звіти, де його допомога?!

Читайте також  Раз на 18 років: чим небезпечне місячне затемнення 21 січня 2019 і що робити сьогодні не слід

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.