Де шукати роботу у Івано-Франківську

У наш час знайти роботу може кожен, хто цього захоче. Можна шукати через своїх знайомих, на дошках оголошень, через кадрові агентства та через спеціалізовані сайти.

На роботу в Івано-Франківську потрібні фахівці різних галузей, тому в цьому питанні не повинно буті ніяких проблем.

Пошук через знайомих

Можна спробувати знайти цікаву роботу через своїх знайомих. Цей спосіб пошуку доволі надійний, якщо постійно спілкуватися з новими людьми. Керівники підприємств краще візьмуть до себе того, хто має рекомендації від знайомих, ніж будуть довго шукати людину, перевіряючи бази резюме.

Взаємні послуги підкріплюють зв’язки між людьми. Тому перш ніж думати, як познайомитись з потрібною людиною, потрібно знайти тих, кому ваші послуги будуть корисні. Після цього треба підтримувати спілкування, періодично нагадувати про себе.

Кадрове агентство

Кадрові агентства не шукають роботу населенню. Вони беруть з роботодавця гроші за підбір кваліфікованого співробітника. Кандидат на посаду може тільки відправити своє резюме і чекати дзвінка, якого може і не бути.

Тому потрібно з обережністю ставитися до подібних пропозицій. Краще шукати роботу в Франківську через різні дошки оголошень.

Сайти для пошуку роботи

На великих сайтах завжди багато вакансій, тому кожен може знайти собі роботу. Івано-Франківськ – доволі велике місто, тому є пропозиції з різних галузей.

На таких ресурсах вакансії завжди модерують, щоб запобігти шахрайству. До того ж ці ресурси постійно розвиваються і стають все популярнішими серед роботодавців. Серед найбільших можна виділити такі:

work.ua;
rabota.ua.
Але варто знати, що деякі компанії не залишають свої контакті в оголошенні, тому з ними можна зв’язатися тільки через форму на сайті. Також на деяких ресурсах потрібна буде обов’язкова реєстрація для зв’язку з роботодавцем.

Читайте також  Щеплення від коронавірусу: у ЄС зробили важливу заяву

Професійні сторінки в соціальних мережах

Тематичні групи можуть підійти лише тоді, коли людина шукає роботу в певній сфері. Там публікують вакансії і виникають професійні дискусії.

Такі групи потрібно шукати у Facebook. Спілкуючись, можна швидко заробити авторитет серед спеціалістів, що потім допоможе знайти роботу в Івано-Франківську.

Дошки оголошень

В Україні доволі багато дошок оголошень. Найбільш популярні серед них:

obyava.ua;
besplatka.ua;
olx.ua;
ogolosha.ua та інші.

Використання дощок оголошень дає можливість швидко зв’язатися з роботодавцем. До того ж на них теж всі оголошення модеруються. Тому ризик потрапити на шахраїв дуже низький.

В Івано-Франківську зазвичай для пошуку роботи використовують сайт OBYAVA.ua. Це найбільш популярна и оптимальна платформа для міста. Більшість роботодавців дають оголошення про пошук співробітника саме в їхньому профільному розділі “Робота Івано-Франківськ”

Яких найбільше вакансій у місті

Найбільш затребувані фахівці в Івано-Франківську на 2020:

Менеджер.
Продавець-консультант.
Торговий представник.
Оператор на виробництво.
Повара і офіціанти.
Середня заробітна плата 12000-15000 грн. Все залежить від посади, підприємства і кваліфікації робітника.

Знайти роботу у Франківську не важко. Головне підключати усі можливі ресурси. Найбільш популярним способом пошуку вважається використання дощок оголошень. Для Івано-Франківська кращим варіантом є obyava.ua.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.