“Без батька залишилося троє дітей”: у Польщі трагічно загинув українець, рідні просять допомогти перевести тіло

У столиці Польщі Варшаві трагічно загинув українець Василь Кумлик. ДТП трапилася близько 03:20 3 жовтня, відомо, що п’яна громадянинка Польщі спричинила аварію між двома автомобілями в якій загинув Василь. Зараз рідні просять допомогти зібрати кошти, що привести тіло в Україну.

Про це повідомляє Мар’яна Ковач на своїй сторінці у фейсбук, передає “Це моя Україна“.

У своєму дописі вона зазначає наступне:

“Верховинці, друзі, колеги, небайдужі люди!
3 жовтня 2020 року в дім сім’ї Кумликів прийшла шокуюча звістка про смерть чоловіка, кума, друга, хорошого сусіда. Забрала його життя о 03:20 ночі у Варшаві п’яна водійка, створивши жахливе ДТП, яке не дало йому шансу вижити. На даний момент відбувається слідство.
Багато з Вас знайомі особисто з родиною Кумлика Василя уродженця Криворівні. Він був опорою сім’ї та хорошим батьком трьох дітей.
Щоб транспортувати тіло Василя з Варшави до Верховини потрібна велика сума грошей, якої у сім’ї немає.
Їм на даний момент важлива будь яка фінансова підтримка, поширите інформацію та допоможіть повернути Верховинця додому щоб ми могли навідуватися до нього.
Реквізити банківської картки
Ощадбанк – 5167 4901 4924 3413
Кумлик Світлана Миколаївна”

Польські ЗМІ повідомили, що водійка Audi, яка спричинила ДТП перебувала у стані алкогольного спяніння. Також, відомо що в цій ДТП постраждало ще двоє людей, але їх вдалося врятувати.

Ось фото з місця подій:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.