“Зв’яжи мене!”: топ-7 поз для сексу з мотузками або наручниками (фото 18+)

Якщо хочеться чогось пікантного, саме час підключити до вашого сексу мотузки, скотч або наручники. Як саме це зробити – читайте далі.

Різноманітність в сексі – свята справа, хоча часом і хитромудра.

Коли хочеться чогось новенького, необов’язково винаходити велосипед, досить випробувати пози зі зв’язаними руками.

А на сексуальну допомогу завжди готові прийти вірні друзі: наручники з секс-шопу, його ремінь, мотузка або просто скотч.

Якщо ви готові привнести в ваш секс трохи гостроти і хочете додати гри в домінування, спробуйте кілька поз, в яких тобі буде зручно навіть зі зв’язаними руками, пише Cosmo.ru.

Ложечка

Навіть така суперніжна поза, як “ложечки” може стати зухвалою, якщо у “маленької ложечки” будуть зв’язані руки спереду. Зазвичай це просто символічне позначення — не потрібно стягувати зап’ястя справжньою мотузкою, досить легкої стрічки або м’яких наручників з секс-шопу.

Поза Х

Поза підійде тим, у кого відмінне ліжко з поручнями. Лягай на живіт в позі Х, розвівши руки і ноги. Ти можеш як триматися за поручні, так і попросити партнера прив’язати тебе до ліжка. Буде добре, якщо твій партнер зможе тебе помасажувати і розслабити. У цьому чарівність цієї позиції.

Очі в очі

Супервідверта поза, коли ви лежите обличчям один до одного на боці, при цьому на одному з вас надітий наручник на лівій руці, а на іншій — на правій. Виходить так, що тільки один з вас може пестити себе рукою, а інший повинен приділити увагу партнеру. Взагалі, це може бути цікава гра.

Поза для грайливої прелюдії

Хороша поза, якщо у вас вдома є турнік, до якого можна пристебнути одного з вас. З руками, задертими вгору, довго не простоїш, так що це швидше поза для грайливої прелюдії: можна попестити партнера руками або ротом, але потім краще все-таки відстебнути.

Читайте також  Що потрібно зробити після сексу

На стільці

Добре б, щоб у вас, як у персонажів на зображенні, був барний стілець, але якщо такого немає, можна полежати на звичайному низькому стільці, тільки вибрати позу не нахил стоячи, в на четвереньках. Зап’ястя можна прив’язати до ніжок стільця або до щиколоток. Головне, не забути про мотузки і не намагатися різко розігнутися!

Наїзниця

Поклади його на спину, зв’яжи йому руки і ноги разом один з одним — все, вечеря готова, ти чудова! Не забудь тільки сісти зверху, щоб він не встиг задрімати. Та навіть якщо і встиг, ти його розбудиш.

На коліна!

Ця поза підійде тим, у кого немає проблем з куіффингом і ти розслаблено відчуваєш себе на колінах з піднятими вгору сідницями. Якщо під рукою немає мотузки, твій партнер може попросити тебе тримати руками щиколотки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.