Експерт дала п’ять порад для гармонії у сексі

Більшість жінок навіть і не здогадуються, наскільки легко зробити стосунки зі своїм чоловіком гармонійними, якщо дотримуватися низки рекомендацій, спираючись при цьому на жіночу мудрість і любов.

П’ятьма неочевидними порадами, від яких чоловіки божеволіють, поділилася жіночий тренер, love-коуч №1 за визнанням американської премії iDate Awards Юлія Ланске, повідомляє УНІАН.

Геть комплекси

Не допускайте у ваші стосунки соромливість. Саме час відкинути комплекси, дозволити собі розслабитися і бути самою собою. Вам потрібно не тільки усвідомити свою сексуальну привабливість, але і навчитися йти за своїм чоловіком. Відкрившись своєму партнеру, ви подаруєте і йому, і собі максимальну насолоду від близькості, і з кожною секундою будете ставати все більш розкутою, чуттєвою і сексуальною.

Навчіться віддаватися процесу

Хороший секс – це коли ви ловите незабутні відчуття, отримуючи задоволення. Дозвольте собі експериментувати в ліжку з вашим чоловіком, тим більше що він просто хоче подарувати вам насолоду. Подаруйте собі свободу самовираження. Ваше захоплення, ваші чуттєві прояви – це те, що обов’язково запам’ятає ваш чоловік. Тому насолоджуйтесь самі й дозвольте вашому чоловікові почуватися щасливим мачо.

Дозвольте чоловікові відчувати свою домінанту

Від того, як ви створите образ жінки, за якою ваш чоловік буде готовий почати полювання, залежить ваше задоволення і задоволення чоловіка. Ви можете взяти на озброєння роль коханки або поганої дівчинки. Саме цей спосіб дозволить вашому партнеру відчути над вами свою чоловічу владу і з задоволенням розкритися в цьому процесі.

Не бійтеся урізноманітнити ваше інтимне меню

Якщо ваш чоловік вітає експерименти, спробуйте з ним поекспериментувати. Ваше головне завдання – додати фарб у ваші інтимні стосунки. Всілякі нововведення гарантовано допоможуть вам вирішити масу проблем і налагодити емоційну обстановку у вашій парі, якщо будуть приготовані, приправлені й подані правильно.

Читайте також  Займалися сексом в авто і у підвалі: вчительку музики судять за інтим з учнем

Втілюйте сексуальні фантазії чоловіків

Вам краще знати не тільки про побутові бажання вашого обранця, але і про його сексуальні звички. Вони прийшли з юнацтва і залишилися з ним у його дорослому житті, оскільки тоді діяли на нього збуджуюче і допомагали отримувати сексуальну розрядку.

РЕКЛАМА:

Джерело.