“Битися будемо за законами війни та вулиці”: боєць АТО кинув виклик Олександру Усику

Учасник бойових дій на Донбасі, військовий медик Андрій Грачов кинув виклик боксеру Олександру Усику.

Грачов служив у складі 93-ій окремої механізованої бригади “Холодний Яр”. Про це пише ТСН.

“Простий хлопець з Вінниці, неодноразовий призер України з боротьби дзюдо і самбо. Мені 37 років. Я не так сильно тренуюся, як колись, але я тобі обіцяю дуже грандіозний бій. Є поранення і дуже багато загиблих друзів.

За правилами боксу ти захотів? Битися будемо за законами війни і вулиці! Так, як завжди! На війні немає правил… Там нас ні за одними правилами не рахували, там медиків в відсоток не ставили. Ти дізнаєшся, хто на кого напав, і з ким у нас війна”, – написав Грачов у Facebook.

Грачов не вказує своє нинішнє місце роботи, але в одному з указів на сайті Вінницької ОДА від 20 березня 2020 року, пише xsport.ua, він значився як начальник управління у справах ветеранів війни.

Раніше борець Богдан Грицай викликав Усика на поєдинок в форматі боїв без правил. Але Олександр відповів, що змагається лише за правилами боксу.

За останній тиждень Усик та Василь Ломаченко нажили собі чимало хейтерів після знімання в документальному фільмі монастиря РПЦ. У ньому Василь заявив про “єдиний народ”, після чого боксерів внесли до бази сайту “Миротворець”. Спортсменів розкритикували в соцмережах за їхню позицію.

Після цього скандалу в Росії заявили про готовність надати Усику і Ломаченку громадянство РФ.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.