Жінка вбила свою новонароджену дитину та кинула її вмирати в шафі

На Вінниччині у селищі Чечельник породілля позбулася немовляти, залишивши його у шафі замотаним в простирадла. Проте погане почуття 22-річної жінки змусило її звернутися по допомогу до лікарів. Вони під час огляду з’ясували, що пацієнтка у післяпологовому стані.


Відомо, що до поліції 15 вересня надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що жінка, яка звернулася до них зі скаргою на самопочуття, перебуває післяпологовому стані та не може пояснити де немовля. Про це повідомляється на сайті поліції Вінницької області.

Поліцейським жінка підтвердила факт народження дитини. Розповіла, що народила хлопчика. Вагітність була небажаною, тому її ретельно приховувала від співмешканця та рідних. Дитину породілля замотала у простирадло та сховала в квартирі у шафі.

Встановлено, що згідно з попереднім висновком судово-медичної експертизи, смерть дитини настала у результаті механічної асфіксії.

Наразі трває досудове розслідування, та вирішується питання про оголошення жінці про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Підозрюваній загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.