Сухий секс: що потрібно знати про задоволення

Тут відсутній ризик вагітності.

Сухий секс-це секс без проникнення. Тут відсутній ризик вагітності, але якщо ви не будете обережні, ви все одно можете заразитися інфекцією, що передається статевим шляхом (ІПСШ). ІПСШ можуть передаватися через обмін рідини або шкірний контакт.

Важливо, щоб ви поговорили зі своїм партнером про свій статус ІПСШ і запитали Його про них, перш ніж вступати в статеве життя. Коли ви обидва будете поінформовані, ви зможете обговорити, як безпечно займатися сухим сексом або іншими заняттями.

Це не повинно бути незручно
Сухий секс не завжди виглядає спекотно, і акт може бути далеко не витонченим, але сухі ласки можуть бути досить сексуально приємними. Постарайтеся не дозволяти непотрібним тривогам або упередженим уявленням про такий вид сексу відволікати вас від цього супер-гарячого досвіду.

Як ви це зробите, залежить від того, чого ви від цього хочете
Як ви це зробите і як далеко ви зайдете, – залежить від того, чого ви від цього хочете. Ви можете робити це повністю в одязі або в нижній білизні. Ви можете робити це стоячи або сидячи, лежачи або навіть висіти догори ногами, якщо ви схильні до акробатики. Найцікавіше про сухі тертя-це те, що тут немає правильної або неправильної техніки.

Все зводиться до тертя об себе або свого партнера в позі, яка забезпечує сильне тертя ваших геніталій.

Ви можете зробити це самі
Це одна з багатьох переваг “сухого сексу”!

Є кілька способів отримати задоволення від соло. Головне-знайти що-небудь, про що можна потертися, без гострих країв і досить м’яке, щоб ним можна було насолоджуватися, не ризикуючи розмовою з медсестрою у відділенні невідкладної допомоги.

Читайте також  Найгидкіше привітання з батьківством: Чоловік ледь не з'їв тест на вагітність

Це може бути що завгодно: від подушки або м’якої іграшки до м’яких меблів.

Або з партнером

Взаємне задоволення тут є найважливішим, тому Ви захочете рухатися разом так, щоб це було добре для вас обох.

Це може бути тертя ваших геніталій об стегна, сідниці або будь-яку іншу частину тіла, яка Вам подобається.

Якщо ви хочете використовувати сухі ласки як засіб прелюдії, насолоджуйтеся дражнилкою і поступово переходьте до будь-якого іншого типу сексу, до якого ви обидва готові. В іншому випадку краще не знімати одяг.

Просто переконайтеся, що речі сухі – в сенсі безпечного сексу-і пам’ятайте про будь-який потенційний контакт шкіра до шкіри.

Те, що ви носите, має значення
Коли справа доходить до того, що носити, одні речі, безумовно, краще, ніж інші.

По-перше, уникайте застібок-блискавок і пряжок ременя, щоб не отримати травму.

Ось ще кілька покажчиків:

Вибирайте тонкі, шовковисті матеріали для поліпшення відчуттів і легкості ковзання – чим тонше, тим краще.
Одягніть що-небудь досить вільне, щоб звільнити місце для ерекції.
Заправте тканину нижньої білизни між статевими губами, щоб клітор більше рухався.
Позиція
Яке тертя Ви отримаєте, буде залежати від позиції.

Деякі позиції для партнерів:

Місіонерська. Незалежно від” обладнання “- а під “обладнанням” ми маємо на увазі пеніс або піхву – одна людина, що стоїть на колінах між ногами іншого, роблячи більшу частину тертя і штовхання, може забезпечити достатнє тертя, щоб ви обидва досягли оргазму.

Наїзниця або зворотна наїзниця. Не дозволяйте застарілій назві позиції вводити вас в оману, адже нею може користуватися будь-хто. По суті, це означає, що іншу людину можна осідлати, поки він або вона сидить або лежить. Незалежно від того, з якої сторони ви зіткнетеся і хто нагорі, ця позиція дозволяє обом сторонам отримати хороші тертя.

Читайте також  "Була вагітна": З'явилися моторошні подробиці підпалу дівчини в Запоріжжі

Пліч-о-пліч. Встаньте обличчям один до одного, з’єднайте ноги і потріть. Ця поза дозволяє вам обом тертися своїми геніталіями про стегно один одного для отримання максимального задоволення, помноженого на два.

Оргазм цілком можливий
Точно так само, як при мастурбації і статевому акті, сухі рухи можуть дати вам достатньо стимуляції для оргазму. Якщо ви відкриті для цього, за наростанням сексуальної напруги легко піде дивовижний оргазм.

Як тільки ви знайдете позу або рух, які вам подобаються, продовжуйте в тому ж дусі і подивіться, як далеко це вас заведе.

Просто пам’ятайте про рідини організму – ІПСШ все ще можливі
В ту хвилину, коли ви вступаєте в контакт з чиїми-небудь рідинами організму, ви піддаєтеся ризику зараження ІПСШ.

Деякі ІПСШ, включаючи генітальний герпес, ВПЛ, можуть передаватися через контакт шкіри до шкіри.

Не знімайте одяг і користуйтеся презервативами – це найкращий спосіб уникнути помилки.

Підсумок
Додавання сухого сексу в ваш сексуальний репертуар-це альтернатива з низьким рівнем ризику статевого акту і цікавий спосіб активізувати вашу прелюдію. Якщо все зроблено правильно, ви можете отримувати від сексу не менше задоволення, ніж від інших форм сексу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.