Тіна Кароль зізналася, на скільки поправилася на карантині

Українська співачка Тіна Кароль зізналася, що, як і інші, набрала пару кілограм на карантині, і показала Каті Осадчій, як займається в спортзалі.

Українська співачка Тіна Кароль до 15-річчя на сцені і випуску свого альбому “Знайти своїх” запросила до себе Катю Осадчу і шоу Світське життя.

В інтерв’ю Каті Осадчій вона повідала, як займалася спортом на карантині, скільки при цьому набрала у вазі, показала свій город і скульптуру, яка стала обкладинкою її нового альбому.

Тіна Кароль погодилася з Катею, що за карантин її вага незначно збільшився відносно норми, але його не помітити так просто.

“Те, як ти віддаєшся на сцені, те кардіо, яке ти проходиш на сцені, складно досягти. Я вважаю, що я на карантині набрала. Зараз у мене зайвих три, але я їх дуже бачу на телебаченні. “Але вона маленька така в житті, а там така тітка”, — кажуть”, – зізналася Тіна Кароль.

Крім того, Тіна Кароль розповіла, що побачила у Львові скульптуру, яка викликала в неї великий інтерес, і після знайомства та спілкування зі скульптором, отримала від нього скульптуру, яка стала обкладинкою нового альбому. Він сам запропонував їй інтегрувати в неї обличчя Тіни.

До того, ж Тіна не стала розкривати інтригу відносин з Даном Баланом, але туманно зазначила, що в даний момент в її житті є місце чоловікам, і вона замислюється про те, що хоче дочку.

Світське життя інтерв’ю Тіни Кароль Каті Осадчій дивитися відео:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.