Дворічний малюк випав з вікна дитсадка: появилися подробиці трагедії у Хмельницькому

У Хмельницькому сталася прикра і трагічна подія. В одному з дитсадків дитина випала з першого поверху дитячого садочка. Зараз дворічний малюк перебуває у важкому стані в реанімації.

В хлопчика діагностували закриту черепно-мозковою травмою та переломом склепіння.

Про це повідомляє “Суспільне“, передає “Це моя Україна”.

Як розповів дитячий нейрохірург Хмельницької міської дитячої лікарні Ігор Бойко зараз дитині проводять планові обстеження.

“Найважчим ушкодженням є закрита черепно-мозкова травма, лінійний перелом склепіння черепа і забій головного мозку другого ступеня. На сьогодні дитині проводиться консервативна терапія, хірургічного втручання дитина поки не потребує. Стан дитини середньої важкості, навіть між середньої важкості і важким, відносно стабільний”, – зазначає дитячий нейрохірург Хмельницької міської дитячої лікарні.

Як зазначають у місцевому садочку “Кульбабка”, де сталася ця трагічна подія зазначають, що вікна в садочку були закриті і не знаю як випала дитина.

“Вихователька мені пояснила, що у той час, як дитина випала, вона стояла в проміжку між дверима групи і дверима роздягальні, віддавала малючків батькам. Двоє батьків, які забирали діток, свідки того, що дитину ніхто не штовхав. Вихователька каже, що діти завжди були у полі її зору. Це була просто якась доля секунди. Вона відвернулася розповісти батькам про адаптацію дівчаток, і це в секунді трапилося”, – розповідає завідувачка садочку Надія Хоптова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.