Названо об’єктивні причини, чому жінка не хоче сексу

Якщо тебе відвідала думка про відсутність сексу протягом довгого часу, не потрібно відразу думати про фригідність і записуватися до сексопатолога. Можливо, корисно буде змінити спосіб життя і своє мислення.

Неправильне харчування

Якщо є продукти-афродизіаки, значить, існують і ті, які, навпаки, знижують лібідо. Наприклад, жінці навряд чи захочеться займатися сексом після страви з бобовими або яблуками. Незважаючи на всі жарти і поради, з цієї ж причини сексологи не радять вживати перед близькістю велику кількість алкоголю. Проте, історія не тільки про якісь певні продукти і напої, а й про неправильне харчування в цілому, через яке з’являються зайві кілограми і пропадає потяг до чоловіка, пише УНІАН.

Прийом ліків або БАДів

Деякі гормональні препарати можуть геть відбити бажання займатися сексом на тиждень, а то і місяць. Так іноді буває і під час прийому антибіотиків, седативних, заспокійливих і антиалергічних препаратів, а також БАДів. Ніколи не знаєш, як саме відреагує організм на їхні компоненти, які впливають на функціонування всіх систем і органів.

Трудоголізм

Ти можеш бути настільки зациклена на роботі, що будеш повністю ігнорувати будь-яке бажання організму (або партнера) зайнятися любов’ю. Хоча, знаєш, це ще не найбільша проблема. Гірше, якщо трудоголізм вже став причиною хронічної втоми або депресії, через які ти повернеш носом від постільних справ.

Переживання через події в серіалі

Зараз знімають такі правдоподібні і всепоглинаючі фільми, що вони здатні цілком і повністю оволодіти жіночою увагою і мозком. І, звичайно, коли останній зайнятий обробкою інформації, отриманої в новій серії, і прогнозуванням наступних, в сторону чоловіка дивитися ніколи.

Завищені очікування

Рита розповіла, який у неї класний новий коханець, а улюблена блогерка в соцмережах поділилася думками про ідеальний секс, після чого ти зрозуміла, що твій (і чоловік, і секс) − суцільний відстій? Ось тобі і причина для небажання близькості. Тільки ситуація така, що секс дійсно може бути не таким, як тобі подобається. Але він і не покращиться, якщо ти будеш ігнорувати коханого, сподіваючись, що він сам про все здогадається і зрозуміє, що і як ти хочеш.

Читайте також  На Івано-Франківському міському озері втопилась жінка(ВІДЕО)

Знайомство з новим чоловіком

Незрозуміло, але факт. Навіть якщо мова про випадкове знайомство з хлопцем в супермаркеті, якого ти збила візком, твій мозок підсвідомо може почати обмірковувати з ним постільні сцени. Або, скажімо, це взагалі може бути чоловік, з яким ти піднімалася в ліфті на роботу, або хлопець, який обслуговував тебе на пошті. І мова не про те, що ти закохалася і хочеш бути разом з кимось із цих персонажів. Просто мозок відволікся на них і завантажив тебе тимчасовою антисекс інформацією.

Тривала відсутність інтиму Якщо шестерня в механізмі довгий час не функціонує, вона починає іржавіти. З лібідо і бажанням займатися сексом все так само. А значить, ти не тільки припиняєш думати про інтим, а й хотіти близькості з чоловіком. Щоб відновити роботу такого секс-механізму, потрібно збудитися. Хоч через не хочу, хоч за спільним переглядом порно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.