Нещодавно у нас в гостях були наші друзі – сімейна пара

Нещодавно у нас в гостях були наші друзі – сімейна пара. Після вечері, я, як завжди, став допомагати своїй дружині прибирати зі столу і почав мити посуд. Для нашої сім’ї це звична справа. Не можу сказати, що в будинку тільки я мию посуд, але я не бачу в цьому нічого особливого і незвичайного. По-моєму, допомагати своїй жінці це перший обов’язок чоловіка.

Спостерігаючи за моїми діями, дружина друга, не без заздрості в голосі, сказала своєму чоловікові: «Ось дивись, Олег Свєті допомагає, а ти навіть тарілку за собою вдома прибрати не можеш!». На що чоловік відповів: “А ти мені тоді навіщо?». У мене тут же виникло зустрічне запитання: «А ти-то їй навіщо? Тамагочі, за яким потрібно прибирати і якого потрібно годувати, вона може і в телефон закачати ». Я ніколи не розумів такого ставлення багатьох чоловіків до своєї другої половинки. Чому ви вважаєте, що домашні клопоти це тільки жіноча обов’язок? А що тоді чоловіча? Цвях у стіну забити? Але, почекайте, цвях в стіну ви не кожен день забиваєте, а домашні справи потрібно робити щоденно. Чому все це повинно лягти на тендітні жіночі плечі?

Коли я став говорити ці докази другу, він обурився: «Наші діди з покон віків так жили: баби за господарством стежать, а мужики працюють! І раніше у жінок більше обов’язків було: і будинок, і скотина, воду з колодязя тягали і в печах готували. А зараз у них вдома всі зручності, машинки автомати, праски, мультиварки і посудомийки: їм взагалі нічого робити не потрібно, так що посуд вона може і сама помити, а я на роботі втомлююся ». Згоден, нашим бабуся не легко було, і сучасним жінкам дуже допомагає побутова техніка. Але зараз жінки так само працюють нарівні з чоловіками (я не кажу про «ляльок з очима», покликання яких бути аксесуаром до багатих папіків). У нашій родині так заведено: ми приходимо з роботи, я допомагаю дружині приготувати вечерю і поприбирати, потім разом відпочиваємо. Я вважаю, що моя жінка не зобов’язана стояти одна весь вечір біля плити і раковини, одна займатися з дитиною, а потім втомлена валиться з ніг. Я хочу бачити поруч із собою красиву і не замучену домашніми справами дружину. І це, в першу чергу, моя турбота. Якщо я не буду їй допомагати, то у неї і не буде сил і часу на себе і мене, відповідно. Інакше, який же я чоловік і захисник, якщо не можу допомогти своїй коханій?

Читайте також  У Франківську чоловік ногами побив до смерті молоду жінку

Друг одного разу зізнався, що у нього є коханка. «Навіщо?» – здивувався я. На що він відповів: “Так втомився я від дружини. Мені з нею нудно, вона постійно на кухні, завжди чимось незадоволена, нескінченно возиться з дитиною, за собою не стежить, у неї завжди болить голова, сeкc у нас раз на місяць і то примітивний. Змінилась Маринка після весілля… Ось нова моя – красуня, завжди доглянута, сeкc просто чарівний. Ми з нею багато часу проводимо разом, цікаво мені з нею”.

Я поцікавився: “І що тепер, ви з Мариною розлучатися будете?” Друг щиро здивувався: «Ні звичайно! Навіщо? Маринка нічого не підозрює. Дома у мене чисто і завжди приготовлено, що мені ще треба? Маринка для будинку, а Леночка для душі і тіла ». Мені стало так бридко і не приємно. А ще більш противно стало, коли зрозумів, що так вважають багато моїх друзів. Що за споживацьке ставлення до жінок? Як так? Поки була молода і красива – була потрібна, а тепер можна і нову шукати? А дружина нехай далі обпирає і обглажує? Це так низько! Ну ми ж не тварини врешті-решт! Сім’я – це величезна і важка праця для двох! І тільки удвох можна побудувати міцну і дружну сім’ю. А якщо звалити всі турботи на жінку у неї просто не залишиться часу ні на що інше. Дорогі мої друзі, це не ваші дружини змінилися, це змінилося ваше ставлення до них.

Поки ви зустрічалися до весілля, ви дарували їм квіти, подарунки, робили компліменти, ходили на побачення. А що ви робите після весілля? Ви приходите ввечері додому, чекаєте поки дружина приготує вечерю, а потім сідайте за комп’ютер або телевізор.В вихідний йдете до друзів без дружини. Адже так? А вона весь цей час займається готуванням, прибиранням, пранням, прасуванням, дітьми. Звідки у неї будуть сили і, найголовніше бажання, привести себе в порядок і посміхатися вам, як раніше, коли ви познайомилися? Чесно зізнаюся (хоча, впевнений, багато мужики мені не повірять) я НІКОЛИ не зраджував своїй дружині. І не збираюся, мені це не потрібно. Навіщо розмінюватися на дрібниці? Обманювати? Навіщо ризикувати тим, що ви разом будували багато років? Та й не потрібна мені інша, мені моєї дружини більш ніж вистачає, вона мені і друг, і коханка, і дружина. Вважаю, якщо любиш жінку- то  інша не потрібна. А якщо не любиш – так будь мужиком – чесно признайся їй в цьому і гуляй на всі чотири сторони. Тільки якщо до весілля ви полюбили добру і ласкаву дівчину, а після весілля вона стала занудою, то це ВИ в першу чергу винні в цьому! Коли ви останній раз дарували своїй обраниці квіти? Просто так, без приводу. Коли ви останній раз запрошували її на побачення? Чоловіки, жінку треба підкорювати і завойовувати ЗАВЖДИ! Все життя.

Читайте також  Вирушив до лікарні з оберемком квітів, але було вже запізно: Олег Винник розповів про cтpaшнy тpaгeдiю у його житті (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.