Пролежала 5 годин: медики залишили мертву жінку у під’їзді, бо боялися коронавірусу. Відео

Пролежала 5 годин: медики залишили мертву жінку у під’їзді, бо боялися коронавірусу. 

У Рівному тіло померлої 71-річної пенсіонерки пролежало 5 годин у під’їзді житлового будинку на вул. Соборній. Оскільки жодна зі служб не ризикнула доправити померлу в морг через підозру у неї на коронавірус.

“Олег розповів, що його матері стало погано. Рідні викликали швидку допомогу. На жаль, медики прибули надто пізно і врятувати пенсіонерку не змогли. Вона померла під час транспортування в машину швидкої допомоги. Лікарі винесли її тіло з машини й залишили біля сходів у під’їзді, де вона пролежала 5 годин”, – зазначається у повідомленні.

Родичі самі занесли тіло покійної у квартиру. Її син спілкується з адвокатами, щоб знайти й покарати винних. Є припущення, що жінка померла від інсульту. Сімейний лікар написав у висновку про підозру на коронавірус, хоча син каже, що жодних ознак у неї не було. Через сумнівний діагноз всі служби відмовлялися доставити тіло в морг, йдеться у повідомленні.

Як повідомив заступник головного лікаря Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Ушкевич, “швидка” не здійснює транспортування трупів. Бо це не входить у їхні обов’язки.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.