Стікала кров’ю: у Білорусії активіст встав навколішки, тримаючи фото збитої військовими дівчинки

У Гродно активіст став на коліна із портретом дівчинки, яка постраждала від силовиків. Вона була а автомобілі місцевих жителів, яких протаранив військовий джип.

Чоловік тримав портрет закривавленої дитини у центрі міста, стоячи на колінах, інформує 24 канал.

Збиття автомобіля у Гродно: що відомо
У ніч на 12 серпня у білоруському місті Гродно військовий джип зіткнувся з автомобілем місцевих жителів, всередині якого перебувала сім’я: мама, тато і 5-річна дівчинка. Очевидці розповідають, що мати тримала дитину, яка стікала кров’ю, на руках.
Люди в автівці просто їхали додому. За словами мами постраждалої дівчинки, вони навіть не сигналили, тому що сигнал в машині не працює. Як видно на фото, дитина після аварії була повністю в крові.

Чоловік виїхав на зустрічну смугу, щоб об’їхати. Однак на зустріч нам вибігли ОМОНівці, почали бити машину дубинками у лобове і бокове скло, дзеркала. Після цього ззаду у нас в’їхала воєнна техніка, був сильний удар,
– каже мама дівчинки.

На щастя, малеча та мати живі, їх забрали в лікарню. У дівчинки закрита черепно-мозгова травма, їй наклали кілька швів. Наразі її стан середньо-важкий.

Стікала кров'ю: у Білорусі активіст встав навколішки, тримаючи ...

Стікала кров'ю: у Білорусі активіст встав навколішки, тримаючи ...

 

Активіст у Білорусі стояв навколішки з портретом збитої дитини

Активіст у Білорусі стояв навколішки з портретом збитої дитини

Позиція військових
Силовики, заявили, що в аварії винні місцеві мешканці. Після цього батька дівчинки арештували. На ранок його відпустили, однак сьогодні, 12 серпня, знову викликали на допит.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.