Хвороба не відступає: голова ОДА Федорів закликав прикарпатців носити маски й дотримуватися дистанції

Протягом останніх днів в Україні фіксується збільшення захворюваності на COVID-19. Особливе занепокоєння викликає загальний настрій безпечності у краян, мовляв, не всі носять захисні маски й дотримуються соціальної дистанції.

Як наголосив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів, зупинити поширення коронавірусної інфекції можна тільки змінивши підхід до проблеми.

“Давайте поважати один одного та ставитися з розумінням до ситуації, дбати про своїх рідних та близьких. Від кожного з нас залежить швидкість розповсюдження вірусу, а отже і здоров’я багатьох людей. Наразі усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах області. Тому я буду вдячний кожному з вас за дотримання правил карантину, за використання засобів індивідуального захисту та дезінфекції, за дотримання соціальної дистанції, за вчасне звернення до лікаря”, – звернувся до краян Федорів.

Посадовець підкреслив, вірус поширюється дуже швидко й перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку.

До слова, станом на ранок другого серпня в Івано-Франківській області 4 795 людей хворіють на COVID-19.

Нагадаємо, у мера Косова виявили коронавірус.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.