Комунальники розповіли, у якому стані міст на вулиці Незалежності

Наприкінці листопада міст на вулиці Незалежності в Івано-Франківську розділила велика тріщина — дорожнє полотно тріснуло від одного краю до іншого.

Через декілька днів міст повністю оглянули, він в нормі, загрози немає, тож його перекривати не потрібно. Наразі поліція заборонила в’їзд на міст вантажного транспорту понад 24 тони, пише Фіртка з посиланням на Бліц інфо.

Тоді начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Ігор Влізло Бліц-Інфо розповів, що свого часу не добре постелили асфальт. В цьому місці знаходиться деформаційний шов між плитами мосту, який під впливом холодів дав таку тріщину.

Керівник Муніципальної дорожньої компанії Віталій Бурко пояснив, що тріщина виникла тому, що шви не ремонтував за роки Незалежності України. А це треба робити бодай раз на 10 років. Робота ця складна і дороговартісна. Відтак працівники “МДК” залили тріщини гарячим бітумом, щоб туди не попадали сміття і вода.

Наразі проводиться черговий етап обстеження шляхопроводу – перевірка міцності залізобетону на опорних стійках.

“Загалом, як я і стверджував раніше, ситуація не є аварійною. Міст не впаде, але ремонту потребує, про що будуть надані відповідні фахові висновки”, – повідомив у мережі Бурко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.