Служба судової охорони Прикарпаття співпрацюватиме з обласною спілкою учасників АТО

Підписано Меморандум про співпрацю між Службою судової охорони Прикарпаття та Обласною спілкою учасників АТО.

23 липня відбулася зустріч начальника територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області полковника Служби Андрія Маланія та Тараса Кузя, в.о. Голови Громадської організації «Обласна спілка учасників антитерористичної операції», на якій було обговорено варіанти взаємодії та співпраці співробітників судової охорони та членів спілки, інформує “Галка”.

Перемовини відбувалися в стінах територіального управління Служби. Участь у діловому рауті з представниками громадської організації також взяли заступник начальника підполковник Служби Роман Шеленко та заступник начальника зі служби полковник Служби Михайло Кушнірик.

Після обговорення пунктів керівники перейшли до підписання Меморандуму про співпрацю між територіальним управлінням Служби судової охорони у Івано-Франківській області та Громадською організацією «Обласна спілка учасників антитерористичної операції». Цей документ має на меті забезпечити:

підтримку в соціальних аспектах діяльності кожної з сторін, в яких присутній спільний інтерес;
якісну взаємодію в питаннях, що стосуються співробітників Служби судової охорони, які брали участь у бойових діях під час проведення антитерористичної операції, та членів їх сімей;
організацію спільних подій, круглих столів та тренінгів, а також участь у заходах, організованих іншою стороною.
На службі в територіальному управлінні Служби судової охорони у Івано-Франківській області перебуває більше чотирьох десятків ветеранів АТО/ООС, які протягом 2014-2020 років боролися з російською агресією та захищали суверенітет України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.