П’яну 17-річну франківчанку з міського озера забирали поліцейські

Івано-франківським рятувальникам довелося викликати поліцейських, щоб забрати 17-річну нетверезу дівчину з міського озера. Про це інформує управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

16-го липня о 16:30 працівники рятувально-водолазної станції в Івано-Франківську на озері побачили жінку, яка купалася в забороненому місці – басейні водойми, глибина якого сягає 3-4 метри. Дівчина 2003-го року народження була п’яною. На зауваження рятувальників покинути озеро франківка не реагувала.

Водолазам довелося звернутися за допомогою до працівників Національної поліції. За годину правоохоронці забрали порушницю Правил охорони життя людей на водних об’єктах.

Працівники рятувально-водолазної станції також не пустили купатися в забороненому місці (бетонний пірс СК “Альбатрос”) п’ятьох дітей віком від 10 до 12 років, які були без нагляду дорослих. З ними провели профілактичні бесіди щодо безпечної поведінки на водоймах. Після розмови діти покинули озеро, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.