Є два варіанти: українців розбурхали гучні чутки про долю шкільного навчання в Україні

Розмови про повернення дистанційної освіти в новому навчальному році, активно ходять не тільки в високих кабінетах чиновників, а й на рівні шкіл. І хоч формально ніяких вказівок поки немає, педагоги до цього готуються, а батьки стурбовані такою ймовірністю.

Про це повідомляється в матеріалі “Апострофа”.

“У нас в школі ходять різні чутки. За однією інформацією, вчителям дали команду з 1 вересня готуватися до віддаленого навчання. За іншою інформацією, класи будуть ділити на дві зміни, щоб замість 36 учнів в класі 18 учнів займалися в першу зміну, а ще 18 в другу. Але я з трудом уявляю собі реалізацію другого варіанту – де брати стільки вчителів? “, – каже батько п’ятикласника з Броварів Олександр Гук.

Він наголосив, що і перший, і другий варіант зводиться до того, що батьки не зможуть повноцінно бути присутніми на роботі.

“Тому хотілося б, щоб влада якось продумала, що робити батькам, які не можуть залишатися з дітьми вдома. Щоб влада задумалася про це серйозно, а не формально”, – зазначив чоловік.

За словами Олександра Гука, відновлення дистанційного навчання – не найкращий варіант як для батьків, які виявляються прив’язаними до дітей і не можуть ходити на роботу, так і для самих дітей, які позбавлені живого спілкування з однолітками і вчителями.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.