Прокуратура встановила обставини жорстокого вбивства двох молодих дівчаток

Прокуратура завершила розслідування вбивства двох дівчат у Києві, в якому підозрюються Сергій Ксьондзик і Єлизавета Бершацька.

Як повідомляє пресслужба прокуратури столиці, були встановлені обставини скоєння жорстокого злочину.

“Напередодні вбивства підозрювані взяли на кілька днів в оренду однокімнатну квартиру на Подолі, куди в подальшому запросили двох дівчат 2000 і 2003 років народження нібито для спільного відпочинку. В силу молодого віку і відсутності життєвого досвіду останні погодилися на пропозицію. Надалі, перебуваючи в квартирі, підозрювані із застосуванням насильства вчинили напад на потерпілих з метою заволодіння їх майном. У дівчат при собі були мобільні телефони, недорогі прикраси і трохи грошей”, – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що нападники нанесли ножем 19-річній дівчині 17 ударів в шию і груди. Другій 16-річній дівчині завдали не менше 28 ножових ударів. Від отриманих ран обидві загинули на місці.

Пізніше підозрюваних затримали на залізничному вокзалі в Одесі. Також було встановлено, що до скоєння подвійного вбивства, вони 29 грудня 2019 року здійснили напад на жителя Києва.

Зараз підозрювані перебувають під вартою. За вчинене злочину загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, 4 січня в Подільському районі Києва місцева жителька виявила трупи двох дівчат у квартирі, яку здавала орендарям на Новий рік. Тіла господиня оселі знайшла на балконі в шафі. Їх трупи були зв’язані скотчем. Загиблими виявилися 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко. Убиті дівчата значилися в розшуку як зниклі безвісти ще з 2 січня. Підозрюваними виявилися волинянин Сергій Ксьондзик і Єлизавета Бершацька. Вони були затримані на вокзалі в Одесі. Сергій Ксьондзик, який разом з Єлизаветою Бершацько, підозрюється у вбивстві двох дівчат на знімній квартирі в Києві, раніше був судимий за крадіжку і згвалтування.

Читайте також  "Репетиторство – альтернатива недолугій шкільній освіті", – Лікарчук

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.