Застрелив юну коханку і себе: подробиці трагедії на Житомирщині

Житомирщину знову сколихнуло страшне убивство. У селі Тальки Новоград-Волинського району знайшли застреленими 19-річну місцеву дівчину та 41-літнього жителя Житомира. Невдовзі стало відомо, що спершу чоловік убив дівчину, а тоді сам звів рахунки з життям. Чому розігралася кривава драма?

Знала, що одружений

Рідні загиблих не приховують: Людмила та Ігор зустрічалися. Хоч дівчина знала, що чоловік – одружений, має дочку майже такого ж віку, як вона. Він жив у Житомирі, а в село навідувався до батьків. Його автомобіль часто бачили біля хати дівчини.

Романтичні стосунки між парою тривали досить довго. Аж поки одного разу Ігор не підняв на Люду руку. Кажуть, був страшенно ревнивий та не вмів контролювати свій гнів. Тоді дівчина й вирішила у стосунках поставити крапку. Та це ще дужче розлютило чоловіка, він став погрожувати: як не передумає – уб’є і її, і рідних. Та ніхто й не подумав, що чоловік справді таке може вчинити.

Обіймав мертву і благав врятувати

Тієї ночі Люда пізно поверталася додому. Ігор її підстеріг за метрів триста від хати. Хотів ще раз з нею поговорити. Та дівчина, очевидно, знову чоловікові відмовила. Тільки вона розвернулася й ступила кілька кроків у бік хати, як їй у спину пролунав постріл. Бідолашна впала на землю нежива… А убивця, зрозумівши, що накоїв, другу кулю пустив собі у груди.

Ці постріли чуло все село. Першою вибігла на шум мати Людмили. Вона побачила страшну картину: мертва дочка лежала горілиць, а її обіймав закривавлений, але ще живий Ігор. Він з останніх сил благав жінку викликати швидку, аби врятувати коханій життя, й сам ще встиг подзвонити знайомому, аби розповісти про трагедію. Та поки медики приїхали в село, обоє вже були неживі.

Читайте також  “Був порваний ротик, розірвані та обпалені статеві органи і…”: На Чернігівщині поховали забиту насмерть 2-річну дитину

Людмилу у весільному вбранні поховали у Тальках. Тіло Ігоря ж у Житомир забрала дружина.

Світлана РІДНА

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.