Страшна ДТП: суд ухвалив фатальне рішення для Зайцевої та Дронова (деталі)

Харківський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, згідно з яким обвинувачених у смертельній ДТП Олену Зайцеву та Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі. Повідомляє Громадське.

Колегія суддів відмовила в апеляції обвинувачуваних, таким чином згідно з вироком суду першої інстанції, і водій Lexus Олена Зайцева, і водій Volkswagen Геннадій Дронов отримують максимальні терміни, які вимагали прокурори – по 10 років позбавлення волі, а також зобов’язали сплатити по 500 тисяч гривень компенсації сім’ям потерпілих.

Раніше адвокатка Зайцевої просила суд пом’якшити покарання її підзахисній й засудити її до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 2 роки, а також призначити їй випробувальний термін на розсуд суду. Захист Дронова просив апеляційний суд скасувати вирок суду першої інстанції та закрити кримінальне провадження стосовно його підзахисного.

26 лютого суд засудив обвинувачених у скоєнні смертельної ДТП у Харкові Олену Зайцеву та Геннадія Дронова до 10 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.