Захоплення Києва: банди циган знахабніли

В мережі бурхливо зустріли новину про спалення табору ромів у Києві на Лисій горі. Багато хто згоден з такими діями, бо не бачить порятунку від засилля ромів. Українці побоюються, що роми будуть захоплювати все нові території.

«Це бидло, треба виховувати якраз такими методами, а може ще радикальнішими.», «Роми, роми, да це ж циганьйо смердюче, я колись, дав хліба й нагодував одного в електричці,то він мене сука зарізати хотів, не вдалося», «Їх не перевиховати. Такий менталітет. Скільки не давай,скільки не проси – все рівно гадять.. Впевнився особисто в цьому. Тут мала б держава щось робити. Як варіант – гетто,дати роботу. Чому ми маємо їх кормити і терпіти?? В нас і без них проблем хватає. Ну хочуть жити по своїх законах і чхали вони на нас!! Україну погубить її доброта!!!», «Попрошайки, крадії, злодії, карманники – якщо поліція їх кришує та отримує відкати то залишаються тільки таки методи», – йдеться в коментарях.

 

При цьому в мережі звертають увагу на ще одну проблему – «окупацію» ромами центрального залізничного вокзалу у столиці.

«А хто прожене їх із ж/д вокзала і увесь непотріб який там зібрався. Люди скоро ждатимуть поїзди на вулиці. Гниючі ходуни, попрошайки, організовані банди ворів – це все людське сміття сконцентрувалось на київському вокзалі», – пишуть у мережі.

 

Повідомляється, що цигани без жетонів і карт пробігають через турнікети на станції метро «Вокзальна», проте працівники метрополітену не звертають на це уваги. З собою вони проносять купу сумок і навіть тримають на руках дітей. Дівчина цікавиться, як можна вплинути на цей кошмар, якщо це не турбує навіть співробітників столичної підземки.

Читайте також  Українцям дозволять голосувати онлайн на виборах восени

Також попереджають про банду циган, які «працюють» в громадському транспорті на «Караваєвих дачах». Вони чекають наповнених людьми маршруток і тролейбусів і втискуються в них.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.