У Франківську масовий збій у мережі Vodafone: користувачі не можуть телефонувати

При дзвінку видає «збій виклику». Очевидно, що є проблеми в мережі станом на 11:00 год.

В Івано-Франківську трапився збій у мережі Vodafone. Багато користувачів скаржаться, що не можуть здійснювати дзвінки. При збої виклику видає «мобільна мережа не доступна».

Перебої в роботі оператора також зафіксували в Тисмениці, Болехові, на Калущині та в Києві. Громадяни повідомляють про різні збої. Одні не можуть телефонувати, інші відзначають, що вхідні дзвінки працюють, а вихідні – ні. В когось мережа дозволяє лише підключитися до Інтернету. В інших повністю відсутній зв’язок.

В самій компанії в коментарі Версіям повідомили, що мають непередбачувані технічні проблеми, проте, працюють над їх вирішенням.

“Протягом останньої години у ряда клієнтів можуть бути недоступними голосовi послуги, – повідомили у Vodafone. – Виникли непередбачувані технічні складнощі, над їхнім оперативним вирішенням ми вже працюємо. Наразі проблема стосується безпосередньо голосового зв’язку, інтернет мережа має працювати у звичному режимі. Тож поки просимо вас користуватися месенджерами та іншими доступними засобами зв’язку”.

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.