Волонтерка розповіла про потреби поранених у львівському госпіталі

В Україні війна триває. Попри мовчання, ігнорування, тишу загалу, багато наших мужніх захисників зараз на лікарняних ліжках

Львівська волонтерка Наталія Арестова розповідає про ситуацію в шпиталі:
“Багато людей пишуть і телефонують з питаннями про те, як почуваються хлопці в шпиталі. Щоб не відписувати кожному в приват відповім тут.

Всі бійці забезпечені лікуванням і їжею в рамках норм забезпечення ЗСУ і це досить непоганий рівень. Бійці з крайнього борту, що прибув з Дніпра відмічають, що наш госпіталь подобається їм краще, ніж в Дніпрі по всіх показниках – і палати, і їжа, і найголовніше  відношення медичного персоналу та лікарів – до них тут підвищена увага.
Але є деякі опції які, поки що, госпіталь не забезпечує. Без них можна обійтись, але їх наявність покращить лікувальний процес та реабілітацію воїнів.


1. Це пеленки і вологі серветки
2. Шкарпетки і футболки
3. Кава і до кави(печиво, цукерки та ін)
4. Пахвові милиці(високі, алюміній)
Деякі види перевязочного матеріалу – хірургічні пластирі,та спеціалізовані пластирі. В окремих виключних випадках деякі ліки, або ліки на виписку, і як це не сумно – цигарки.

На жаль під час карантину в приміщенні, де була волонтерська кімната розміщується медичний пункт. Тому, враховуючи і цей факт і карантин, приносити передачі на КПП госпіталю не варто.


Можна скористатись НП і переслати на 40 відділення НП м. Львів.
Телефон надам в приват.
Або переслати кошти на карту приват 4731 2191 0877 1555
з поміткою “на потреби воїнів в шпиталі”
Або пишіть і я підкажу як в кожній ситуації ви зможете допомогти воїнам в шпиталі.”

Наталія Арестова

Читайте також  На Франківщині «Дому Сірка» терміново потрібні волонтери

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: