Типи недоглянутих та нежіночних

Крістіан Діор – легенда двадцятого століття. Відомий модельєр, власний бренд якого допомагав людям ставати красивими, впевненими, неперевершеними.

 

Вже багато десятиліть цей бренд неймовірно популярний. Діор – це одяг,аксесуари, парфуми.

Ця велика людина колись виділила чотири типи жінок, які завжди мають недоглянутий вигляд.

 

Жінка з будною головою

Крістіан Діор та Коко Шанель вважали, що брудна голова найбільше псує образ жінки. Ні за яких обставин не можна дозволяти собі йти в громадські місця та навіть просто будь-куди, де є люди, з немитим волоссям. Охайність перш за все. Жінка, котра себе поважає думає про такі речі зажди. Зрештою, це також не лише неповага до себе, але й до свого оточення. Жінка – це перш за все леді. Краса, стриманість та чистота – ось ключові речі.

 

Жіночність

В своєму образі, манері спілкування та поведінці жінка має завжди підкреслювати жіночність. Вишукана та добірна мова, розум,вміння подати себе, енергія ніжності та м’ягкості, елегантність – це все повинно бути у нас самих. Вишуканий образ, чудова сукня, вдале взяття – все це важливо та необхідно. Але не забуваймо, що ми жінки. Ніжність, тепло, елегантність мають бути в кожному жесті справжньоі жінки.

Одяг за розміром

Крістіан Діор казав, що жінка втрачає свою витонченість, якщо неправильно вдягається.

Одяг має бути за розміром та сидіти на фігурі.

Також дуже важливо те, з якої тканини пошитий одяг. Вона має бути не лише гарною, але й приємною на дотик та якісною, в ній жінка має почувати себе комфортно та природно.

Одяг, який підкреслює жіноче тіло, красу та досконалість форм та вигинів, це дуже важливо.

Читайте також  Кулі замість слів: скандальний голова Миколаївської ОДА довніс у декларацію арсенал

Туфлі

“Справжній доказ елегантності дами – те, що одягнуте на її ноги”.

Якщо жінка постійна взута у кросівки або у зручні повсякненні туфлі без підборів, то вона своім вибором сама перетворює себе на нежіночну та повсякненну. Це одна з ознак недоглянутості. Взуття – це дуже важливо. Попри проблеми, зручність, шалений темп, варто згадувати про себе й свою унікальність хоча б у вихідні дні. Взувати елегантні неймовірні особливі туфлі та відчувати себе хоча на кілька годин красивою, унікальною, справжньою жінкою.

Ви згодні з думкою великого законодавця моди? Які ще типи варто сюди додати?

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: